Ajanvaraus puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Myös kotikäynnit!

Psykofyysinen fysioterapia

Lähestymistapani fysioterapiaan on psykofyysinen eli kokonaisvaltainen tarkastelu, jossa otetaan huomioon mielen ja kehon yhteys toisiinsa. Lihasjännitysten, virheasentojen, hengityksen, kivun, kehonhahmottamisen yhteys psyykkiseen tasapainoon. Fysioterapiaan voi hakeutua omatoimisesti tai lääkärin lähetteellä (kelan lomake SV 3FM), jolloin terapiasta saa KELA-korvauksen. Fysioterapian kesto 60 min.

LCA Life Coaching

Olen opiskellut Life Coach -ohjaajaksi Jyväskylän kesäyliopiston alaisuudessa. Life Coaching juuret ovat Antiikin Kreikassa, jo Sokrates sanoi: ”I cannot teach anything, I can only make them think.” Valmennus on toimintamuoto, jonka avulla valmentaja auttaa valmennettavaa pääsemään tavoitteeseensa. Valmennuksen tavoite on auttaa valmennettavaa ottamaan vastuu itsestään, elämästään ja toiminnastaan. Painopiste on olemassa olevissa voimavaroissa, ratkaisukeskeisyydessä, tulevaisuudessa, muutoksessa, ajatuksista konkreettisiin tekoihin. Valmennus ei ole vinkkien eikä neuvojen antamista!

Rentoutusterapia

Rentoutusterapia on sarja erilaisia menetelmiä löytää rentoutuksen, hengityksen, tunteiden ja kehon yhteistoiminta ja sen myötä helpottaa fysiologista stressiä. Rentoutusterapian hoitovaihtoehdot: pään-, niskan- ja hartioidenalueen rentoutus, niveliä avaava rentoutus, koko kehon hyvänolon rentoutus. Kesto 60-90 min.

Hieronta

Hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti mm. vilkastuttamalla verenkiertoa ja lisäämällä hapen ja ravinteiden kulkua. Vähentää turvotusta ja rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. Kesto 30-60 min.

HCA- ravintoaineanalyysi

Health Concept Analyzer –magneettiresonanssianalyysi. Kehon terveydentilaa analysoiva mittaus, joka antaa tietoa mm. sydämestä ja verisuonista, ruuansulatuksesta, aivoista ja keskushermostosta, luun mineraalitiheydestä, kivennäisaineista, vitamiineista, aminohapoista, koentsyymeistä, immuunijärjestelmästä.

Toimintaperiaate
Ihmiselimistö koostuu lukemattomista soluista, jotka kasvavat, erilaistuvat, jakautuvat, uusiutuvat ja kuolevat jatkuvasti. Solunjakautumiseen ja solujen uusiutumiseen kuuluu vaihe, jolloin solutuman atomien elektronit varautuvat. Varautumisvaiheen aikana solusta voidaan mitata sähkömagneettisia aaltoja. Uusiutuvat solut lähettävät näitä nopeasti sykkiviä sähkömagneettisia impulsseja jatkuvasti. Mittalaite havaitsee terveydentilaan vaikuttavan poikkeaman, kun muunnos esiintyy noin kymmenessä solussa. Laitetta ei käytetä sairauksien diagnostiikkaan, vaan se on suuntaa-antava, täydentävä mittausväline.

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta on yksilöllistä ohjausta, jossa keskitytään tukemaan sopivan ruokavalion löytymistä. Tarpeen mukaan suositellaan ravintolisiä ja laboratoriokokeita sekä lääkärillä käyntiä. Oikealla ravitsemuksella voi ennaltaehkäistä sairauksia sekä hoitaa monia jo olemassa olevia terveysongelmia. Koskaan ei ole liian myöhäistä hakea apua.

Ravintolisät
Laadukkaat ravintolisät: mm. Mivitotal monivitamiinit, Eskimo kalaöljyt, Mikroveda maitohappobakteerientsyymivalmiste vatsan ja suoliston hyvinvointiin, Target 1 uupumis- ja masennusoireisiin sekä ennaltaehkäisyyn, happo-emäs tasapainovalmisteet.

Slowpuls™ rentoutus ja venyttely –ryhmäliikunta (tilauksesta)

Valittavina kaksi ohjelmavaihtoehtoa:
Slowpuls Fyysisen voimaantumisen rentoutus
Slowpuls Fyysisen voimaantumisen venyttely

Suomen Rentoutusterapia on kehittänyt ohjelman jo vuonna 2005 ja se perustuu kehotietoiseen liikuntaan. Tavoitteena on kehon rauhoittumisjärjestelmän aktivointi. Fyysinen voimaantuminen on läsnäolon kykyä ja kehon tuntemusten kuuntelua. Ennen kaikkea pysähtymistä omaan itseensä. Ohjelmat sopivat kaikenikäisille ja –kokoisille, myös tuki- ja liikuntaelinvaivoista tai ylipainosta kärsiville.